Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
26.04.2019 16:35

Bu yıl 479. kez düzenlenen Uluslararası Manisa Mesir Festivali çerçevesinde Merkez Efendi, Hafsa Sultan ve mesire emeği geçenlerin ruhlarına ithafen Sultan Camii'nde mevlit okundu. Daha sonra Cuma namazının ardından camii avlusunda Manisa Valisi Ahmet Deniz ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, vatandaşlara pilav ve keşkek ikram etti.

28 Nisan Pazar günü 479. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivalinde gerçekleştirilecek olan mesir macunu saçım töreni öncesi Merkez Efendi, Hafsa Sultan ve mesire emeği geçenlerin ruhuna ithafen Sultan Camii'nde mevlit okundu. Düzenlenen programa Manisa Valisi Ahmet Deniz, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Şehzadeler Belediyesi Başkan Vekili Atilla Efendioğlu, Manisa’yı Mesir’i Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık, Manisa Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ali Öztozlu, Burak Aslay ve Ertuğrul Yıldırım, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, Manisa Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç ve çok sayıda davetli katıldı. Kur-an, mevlit ve ilahileri camiye gelen kalabalık cemaat huşu içerisinde dinledi. Manisa Valisi Ahmet Deniz, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve protokol üyeleri kılınan Cuma namazı ardından camii avlusunda cemaate pilav ve keşkek ikramında bulundu. Bunun yanı sıra Manisa Semazenler Derneği tarafından camii avlusunda yapılan sema gösterisi de büyük beğeni topladı.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu