Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
21.05.2019 11:58

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı ekipleri, il genelindeki ebedi istirahatgahlardaki çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamında Gölmarmara ilçesine bağlı Kayapınar Mahalle mezarlığında da temizlik, bakım onarım ve yabani ot ilaçlaması gerçekleştirildi.
İl genelinde mezarlıkların temizliği, bakım-onarımı ve güvenliği için titizlikle çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, bu doğrultuda Gölmarmara ilçesinde de faaliyetlerine devam ediyor. Mezarlıklar Daire Başkanlığı Bakım Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince sürdürülen çalışmalar kapsamında Gölmarmara ilçe genelinde bulunan mezarlıklarda temizlik, bakım onarım ve yabani ot ilaçlaması gerçekleştiriliyor. İl genelinde mezarlıkların tertip ve düzeni için yoğun çaba sarf ettiklerini dile getiren Mezarlıklar Daire Başkanı Cevdet Üstündağ, vatandaşlarımızın ebediyete intikal eden yakınlarını ziyarete geldiklerinde temiz ve düzenli bir ortam bulmaları için çalışmalarını ivedilikle sürdürdüklerini dile getirdi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu