Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
25.05.2019 13:31

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı ekipleri, sorumluluk alanında bulunan yeşil alanlarda ciddi zararlar oluşturabilen çim kurduna karşı ön müdahale gerçekleştirdi.  Ekipler ayrıca ağaç ve çalı gruplarında oluşan yaprak bitlerine karşı da ilaçlama yaptı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz yıllarda mevsimsel özelliklere bağlı olarak yeşil alanlarda görülen çim kurdu zararlısına karşı müdahalelerde bulundu. Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı ekipleri, Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda olan yeşil alanlarda ve bunun yanı sıra ağaç ve çalı gruplarında meydana gelen yaprak bitlerine karşı ilaçlamalar yaptı. Kent Estetiği Dairesi Başkanlığından yapılan bilgilendirmede, yeşil alanların sağlıklı bir şekilde korunması ve yaz mevsimi boyunca yeşile zarar veren organizmalara karşı proaktif bir yaklaşımla gerekli tedbirlerin alındığı vurgulandı.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu