25.06.2019 12:04

Türkiye Badminton Federasyonu’nun 2019 yılı faaliyet programında yer alan 17 yaş altı Türkiye Şampiyonasına, Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübünden 9 sporcu ve 1 antrenör katılım sağladı. 59 ilden 233 kulüp ve 835 sporcunu yarıştığı şampiyonada Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcuları Cemre Nil Altun ve Zeynep Tuğçe Bülbül çift kızlar serisinde ilk 16’ya girerek ana tabloda yarıştı.

Türkiye Badminton Federasyonu’nun 2019 yılı faaliyet programında yer alan 17 yaş altı Türkiye şampiyonası 17-21 Haziran tarihleri arasında Ankara ili Badminton Federasyonu Olimpiyat Hazırlık Merkezinde gerçekleştirildi. 59 ilden 233 kulüp ve 835 sporcunun mücadele ettiği şampiyonaya Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcuları 9 sporcu 1 antrenör ile katılım sağladı.  Şampiyonada Manisa Büyükşehir Belediyespor sporcularından Cemre Nil Altun ve  Zeynep Tuğçe Bülbül çift kızlar serisinden ilk 16’ya girerek ana tabloda yarışmaya hak kazandı. Manisa Büyükşehir Belediyesporlu Cemre Nil Altun ve Zeynep Tuğçe Bülbül, ana tabloda yapılan yarışlarda ise Samsun’la karşılaştı. Samsun’a 21-18 ve 21-14 lük skorlarla mağlup olan Cemre Nil Altun ve  Zeynep Tuğçe Bülbül, ana tabloda ilk 32’de yer aldı.