Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
25.06.2019 16:59

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, Manisa 1’inci Piyade Komando Eğitim Tugay Komutanlığının içerisinden geçen Kazan Deresi’nde başlayan dere ıslah çalışmasını yerinde inceledi. Çevik, yürütülen çalışma ile hem askeri bölgenin içerisinde hem de Akmescit Mahallesi’nde yaşanabilecek olası taşkınların önleneceğini söyledi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, yürüttüğü dere ıslah ve korkuluk çalışmaları ile yağışlı havaların sıkıntı yaratmasının önüne geçiyor. Bu kapsamda, Manisa 1’inci Piyade Komando Eğitim Tugay Komutanlığının içerisinde yürütülen dere ıslah çalışmasını Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik de yerinde inceledi. Çevik’e, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Cem Çöllü ve teknik personel eşlik etti. Yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Çevik, çalışmaların kısa bir süre içerisinde tamamlanacağını belirtti.

Taşkınlar son bulacak

Askeri alan içerisinden geçen Kazan Deresi’nde çalışmalarına başlayan MASKİ ekipleri, ilk olarak mevcut dere yatağının yönünü değiştirdi. 100 metre betonarme U kesit kanal imalatına başlayan MASKİ, çalışmanın sonunda 200 metre de panel çit işini hayata geçirecek. Yürütülen çalışma ile Askeri bölge içi, Akmescit Mahallesi ve Yunusemre Belediyesi önünde yağışlı havalarda yaşanan taşkınlar son bulacak.

Akmescit sakinleri rahat bir nefes alacak

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, askeri bölge ve özellikle Akmescit Mahallesindeki ana yollarda yağışlı havalarda yaşanan taşkın sıkıntısına son vermek için çalıştıklarını ifade ederek, “Çalışma planımızı oluşturmamızın ardından askeri alan içerisinde kalan noktada dere ıslah imalatımızı başlattık. Islah çalışmamız tamamlanınca panel çit uygulaması da yapacağız. Çalışmamız sayesinde hem askeri bölge içerisinde hem de Akmescit Mahallesindeki ana yollarda taşkın yaşanmasının önüne geçeceğiz. Hayata geçirdiğimiz çalışmanın hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu