25.06.2019 17:01

MASKİ Genel Müdürlüğü, Demirci ilçesine bağlı Sağnıç Mahallesinde geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği kaynak başı temizliğinin ardından içme suyu hattı döşeme işine de hayat verdi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, mahallelerde ortaya çıkan ihtiyaçlara kısa sürede cevap veriyor. Bu kapsamda, geçtiğimiz günlerde Demirci ilçesine bağlı Sağnıç Mahallesinde kaynak başı temizliği gerçekleştirildi. Kaynak başındaki çalışmasında hat içerisinden 3 metrelik kunduz denilen ağaç kökü çıkaran ekipler, mahalleye ulaşan suyun verimini artırdı. Tamamlanan çalışmanın ardından MASKİ ekipleri, kaynak başının olduğu noktada hat döşeme çalışması da yaptı.

154 Mahalle Projesi kapsamında Sağnıç da var

MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi ile mahalleleri yepyeni alt ve üstyapıya kavuşturuyor. Bu kapsamda Sağnıç, Demirci ilçesinde alt ve üstyapı çalışması yapılacak 2. etaptaki mahalleler arasında yer alıyor.

Yağmur suyu hattı döşendi

Mahalledeki yağmur suyu sıkıntısına son vermek için daha önce mahallede yağmur suyu hattı döşeme çalışması da gerçekleştirildi.

İçme suyu deposu da yenilendi

MASKİ Genel Müdürlüğü, yürüttüğü içme suyu deposu tadilatları kapsamında mahalledeki depoyu da yeniledi. Hayata geçirilen çalışma ile hanelere ulaşan suyun kalitesi artırıldı.