05.07.2019 12:25

MASKİ Genel Müdürlüğü, Alaşehir’in merkez mahallelerinde kanalizasyon hattı temizlik çalışmalarına Barış Mahallesi ile başladı. Hatların sorunsuz çalışması için yapılan temizlik işi diğer mahalleler ile devam edecek.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa’nın 17 ilçesinde kanalizasyon hatlarındaki herhangi bir tıkanıklık yaşanmaması için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ, Alaşehir ilçe merkezinde rutin olarak sürdürdüğü kanalizasyon hattı temizlik çalışmasına başladı. İlçede Barış Mahallesi ile başlayan çalışmalar diğer mahalleler ile devam edecek.

Hatlardaki olası taşmalara karşı önlem alınıyor

MASKİ ekipleri, kanal temizleme aracı ile ana kanal hatlarını temizlerken, tıkanık olan noktalardaki sorunlara neşter vuruyor. Yürütülen çalışmalar ile mahallelerde olası kanalizasyon taşmalarına karşı önlem alınıyor.