12.07.2019 14:04

MASKİ Genel Müdürlüğü, Köprübaşı ilçesine bağlı Namık Kemal Mahallesi Evren Caddesi’nde yağmur suyu hattı döşeme çalışması gerçekleştirerek vatandaşların ve esnafların rahat bir nefes almasını sağladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, yağmur suyu hatları ile mahalleleri taşkınlardan koruyor. Bu kapsamda, Köprübaşı ilçesine bağlı Namık Kemal Mahallesinde yağmur suyu hattı döşeme çalışması gerçekleştirildi. Gördes yolu üzerinde bulunan Evren Caddesinde hayata geçirilen çalışma ile mahalle sakinleri ve bölge esnafı rahat bir nefes aldı. Hat döşeme çalışmasının ardından ızgara montajı da yapıldı. MASKİ İlçe Şefi Enver Çetin de çalışmaları yakından takip etti.

“MASKİ’nin çalışmalarından memnunuz”

Mahalle Muhtarı Seyfettin Kabadayı, “MASKİ’nin çalışmalarından memnunuz. Sadece bir telefon kadar uzağımızdalar. Allah razı olsun. Cengiz Başkanımızı seviyoruz. Cengiz Başkanın ve ekibinin çalışmaları çok iyi” dedi.