14.07.2019 13:50

MASKİ Genel Müdürlüğü, Soma ilçe merkezi için inşaatına başladığı 7 bin 500 tonluk içme suyu deposunu tamamlayarak faaliyete aldı. 6 buçuk milyon TL yatırım yapılan yeni içme suyu deposu ile ilçe merkezine ulaşan suyun verimi ve kalitesi de yükseldi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde ortaya çıkan ihtiyaçlara yaptığı yatırımlarla çözüm oluyor. Bu kapsamda, Soma ilçe merkezi için 7 bin 500 tonluk içme suyu deposu inşa edildi. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde 6 buçuk milyon TL yatırım ile hayata geçirilen çalışma kapsamında bağlantı çalışmaları da tamamlanarak içme suyu deposu faaliyete alındı. Hayata geçirilen çalışma sayesinde Soma ilçe merkezine ulaşan içme suyunun verimi ve kalitesi de yükseldi.

Soma’ya yeni içme suyu deposundan su verilmeye başlandı

Soma’da yaşayan vatandaşlara daha sağlıklı ve yeterli içme suyu sağlamak için yürüttükleri çalışmayıtamamladıklarını belirten MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, “Soma ilçe merkezimize artıkyeni içme suyu depomuzdan su veriyoruz. Özverili bir çalışma sonrasında faaliyete aldığımız depomuz sayesinde ilçe merkezine daha sağlıklı sistemler üzerinden su ulaştırıyoruz. Yeni içme suyu deposunun ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.  Bizlere her zaman yol gösteren, desteğini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e teşekkür ediyoruz” dedi.