Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
14.07.2019 13:50
MASKİ Genel Müdürlüğü, Selendi ilçe merkezindeki altyapı dönüşümünün ardından yürüttüğü 110 bin metrekarelik üstyapı çalışmalarında yüzde 80 seviyesine ulaşarak geri sayıma başladı.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde Selendi ilçe merkezinde yıllardır beklenen hizmetler bir bir hayata geçirildi. Öncelikle ilçenin içme suyu, kanalizasyon ve yağmursuyu şebekeleri yenilenerek, yaklaşık 30 kilometrelik bir altyapı yatırımı yapıldı. Hemen ardından kilit parke ve bordür taşı döşemelerine geçen ekipler, üstyapı çalışmalarında da yüzde 80 seviyeye ulaştı. Çalışmaların süratli adımlarla sona yaklaşmasıyla birlikte Selendi halkı ve esnafının da yüzleri gülüyor.
 “İlçemiz yepyeni oldu”
İlçe merkezinde yer alan Yenicami Mahallesi sakinlerinden Nevzat Turpcan, “Yapılan çalışmalardan sonra Selendimiz yepyeni oldu. Tozdan, çamurdan kurtulduk. Yollarımız tertemiz ve taş döşendi. Cengiz Başkanımıza ve Nurullah Başkanımıza teşekkür ederiz” diye konuştu.
Selendi esnaflarından Kader Yılmaz ise, “Önceden yollarımız delik deşikti. Bebek ya da pazar arabasıyla, bisikletle geçmek işkence oluyordu o yollardan. Şimdi gayet muntazam bir şekilde yapıldı. Hem kullanışlı, hem de şık bir görüntüsü var. Mahalle sakinleri de çok memnunlar. Hem Cengiz Başkanımıza hem Nurullah Başkanımıza hem de MASKİ’ye hizmetlerden ötürü teşekkür ediyoruz” dedi.
Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu