Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
15.07.2019 14:13

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, şehit aileleri ve gaziler onuruna düzenlenen akşam yemeğine katıldı.

 

Manisa Valiliği himayesinde, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünün organizasyonuyla Manisa Polisevi’nde, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla şehit aileleri ve gaziler onuruna yemek programı düzenlendi. Programa Vali Ahmet Deniz ve eşi Olcay Deniz, Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Manisa 1. Komando Eğitim Tugay Komutanı Albay Güven Dere, Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Erhan Can, İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunusemre Belediye Başkan Vekili Dilşat Ulaş,  Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Murat Konan, siyasi partilerin temsilcileri, STK başkanları, daire müdürleri, şehit aileleri ve gaziler katıldı. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda yemeğin ardından protokol konuşmaları gerçekleştirildi.

 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu