Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
16.07.2019 14:48

MASKİ Genel Müdürü Şehnaz Başaran, Kulalı mahalle muhtarlarını makamında ağırlayarak hizmet ve yatırımlar ile ilgili görüştü.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Şehnaz Başaran, Kula ilçesine bağlı mahallelerde görev yapan muhtarları makamında konuk etti. Ziyarette, Ayvatlar Mahalle Muhtarı Yunus Yavru, Yeşilyayla Mahalle Muhtarı Mehmet Çavdar, Emre Mahalle Muhtarı Ali Uysal, Hacıtufan Mahalle Muhtarı Yahya Dokuzlu, Yağbastı Mahalle Muhtarı Erdoğan Gökdemir, Çiftçiibrahim Mahalle Muhtarı Abidin Kahraman ve Bayramşah Mahalle Muhtarı Erol Kurnaz yer aldı. Genel Müdür Başaran, Kulalı muhtarlar ile MASKİ’nin ilçede yürüttüğü hizmet ve faaliyetler hakkında görüşme gerçekleştirerek, muhtarların isteklerini dinledi.

Mahallelerdeki yatırımlar görüşüldü

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MASKİ Genel Müdürü Şehnaz Başaran, “Muhtarlarımız, vatandaşlarımızla aramızda bir nevi köprü görevi üstlenmektedir. Muhtarlarımız ile iletişim ve koordinasyon halinde kalarak, bu yolla mahallelerimizin nabzını tutuyoruz. Kula’dan ziyaretimize gelen muhtarlarımız ile de mahallelerimizdeki yatırımlarımız hakkında istişarelerde bulunduk. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu