Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
17.07.2019 17:16

2019 Yılı 3’üncü İl Koordinasyon toplantısı Manisa Valisi Ahmet Deniz’in başkanlığında gerçekleştirildi. Şehzadeler Kaymakamlığı toplantı salonunda gerçekleştirilen programa Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü yetkilileri de katılarak il genelindeki hizmet ve yatırımlar ile ilgili bilgi verdi.

Manisa Valisi Ahmet Deniz’in başkanlığında 2019 yılı 3’üncü İl Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Manisa Valisi Ahmet Deniz başkanlık etti. İlçe kaymakamları ve belediye başkanları ile kamu kurumlarının ve yatırımcı kuruluşların temsilcilerinin bulunduğu toplantıya, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları Erman Aydınyer, Gökhan Çevik ile Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay katılarak hizmet ve yatırımları paylaştı. Toplantının açılışında bir konuşma gerçekleştiren Manisa Valisi Ahmet Deniz, 2019 yılı kapsamında planlanan 311 yatırımın 64’üne başlanılamadığını ve bunun sebebinin de ödenek, arsa tahsisi ve hukuki nedenlerle olduğunu söyledi. Vali Deniz, yatırımların toplam tutarının 4 milyar 838 milyon TL olduğunu belirterek kurumların şehre hizmet noktasında birbirleriyle koordineli hareket etmelerinde fayda olacağını da vurguladı. Toplantıda kurumların görev yaptıkları alanlarda kaydedilen ilerleme ve yatırımlara ilişkin bilgiler paylaşıldı. Toplantının sonunda Vali Deniz katılım gösteren kurumların temsilcilerine teşekkür etti. 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu