Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
23.07.2019 16:49

Manisa Büyükşehir Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde mezarlıklardaki temizlik çalışmalarını yoğun bir program dahilinde sürdürüyor. Bu kapsamda Alaşehir ilçesinde de Işıklar Mahallesi Mezarlığı’nın temizlik çalışmaları gerçekleşti. Çalışmaları takip eden Muhtar Süleyman Baştürk ve mahalle sakinleri, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı ekiplerine teşekkür etti.

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde, mezarlıkların temizliğine büyük önem gösteren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir ilçesinde de önemli mesafe kat etti. Program dahilinde mahallelerin mezarlıkları temizlenerek Kurban Bayramı için hazır hale getirilirken; ekipler Işıklar Mahallesi Mezarlığı’nı da yabani otlardan arındırarak düzenli bir hale getirdi. Çalışmaları Işıklar Mahallesi Muhtarı Süleyman Baştürk ve mahalle sakinleri Arif Özbay ile Şerafettin Baştürk de takip etti. Mahalle halkı adına ekiplere kolaylıklar dileyen heyet, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e de teşekkür etti. Mezarlıklar Dairesi  Başkanı Cevdet Üstündağ da, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda 17 ilçemizde olduğu gibi Alaşehir ilçemizde de yoğun bir çalışma programı içerisindeyiz. Ekiplerimiz, ebedi istirahatgahların tamamının Kurban Bayramı öncesinde temizlenmesi için titizlikle faaliyetlerimizi sürdürüyor. Mezarlıkların temiz ve düzenli olması, vatandaşlarımızı da mutlu ediyor. Halkımızın memnuniyet duyguları ve teşekkür dileklerini alıyoruz. Çalışmalarımızı hız kesmeden sürdüreceğiz” diye konuştu.

Vatandaşlar Çalışmalardan Memnun

Işıklar Mahalle Muhtarı Süleyman Baştürk, “Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı ekiplerine teşekkür ediyorum. Mezarlığımızı, bayrama hazır hale getirdiler. Talebimizi yanıtsız bırakmadıkları için Alaşehir Muhtarlık İşleri Müdürü Mustafa Korkusuz ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e teşekkür ediyorum” diye konuştu. Mahalle sakinleri Arif Özbay ve Süleyman Baştürk de, ebedi istirahatgahlardaki düzenleme çalışmaları için teşekkür etti.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu