Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
05.06.2013 13:08

MANİSA Belediyesi’nin Manisa Valiliği’nin desteğiyle öğrencilere ve Manisalılara doğa sevgisi ve çevreyi koruma bilincini aşılamak amacıyla düzenlediği Manisa Tarzanı ve Çevre Günleri kapsamında Çevreye Duyarlı Muhtar ve En Çevreci Okul yarışması yapıldı. Kent Konseyi Çevre Grubu’nun düzenlediği yarışmanın ödül töreni Tarzan Meydanı’nda gerçekleşti.

Çevre Grubu üyesi kadınların mahallere önceden haber vermeden, belirlenen kriterlere göre yaptıkları denetimlerde özellikle mahallede atık pil, atık yağ ve geri dönüşümlü atıkların düzenli ve başarılı şekilde toplanmasını sağlayan Akmescit Mahallesi Muhtarı Ömer Şen, yarışmada birinci oldu. ‘Çevreye Duyarlı Muhtar’ yarışmasının ikincisi Ege Mahallesi Muhtarı Ramazan Çayırlen, üçüncüsü ise Fatih Mahallesi Muhtarı Mustafa Eren oldu. Çevreye duyarlı muhtarlar ödüllerini Belediye Başkan Yardımcısı Tamer Çipiloğlu’nun elinden aldı. Çevreye en duyarlı muhtar Ömer Şen, mahallelerinde Belediye’nin yürüttüğü atık toplama çalışmalarını özenle yürüttüklerini, çevre bilinci gelişmiş mahalleliyle birlikte temiz cadde ve sokaklara sahip olduklarını, bu durumunda da kendisine birincilik getirdiğini söyledi.

En çevreci okul da ödülünü aldı

En Çevreci Okul yarışmasında ise Milli Eğitim ve Sağlık Müdürlüğü’nün okullarda yürüttüğü Beyaz Bayrak projesinde kriterlerin yanında özellikle tuvalet temizliği, bahçelerin ağaç durumlarına göre değerlendirme yapıldı. Yapılan değerlendirme sonucu En Çevreci Okul Gazi İlköğretim Okulu oldu. Yarışmada ikinciliği Halil Yurtseven, üçüncülüğü Vicdan Karaosmanoğlu elde etti. Temizlik İşleri Müdürü Haşim Elmalı, en çevreci okullara ödüllerini takdim etti. En Çevreci Okul ödülünü alan Gazi İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Zahrettin Özler, yapılan denetlemelerde tespit edilen eksikliklerin söylenip yol gösterildiğini, okul olarak bunları dikkate alıp giderdiklerini ve yapılan 3 denetlemenin ardından ödüle layık görülmenin kendilerini çok mutlu olduğunu ifade etti.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu