Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
21.08.2019 14:13

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Cem Çöllü ile birlikte Gölmarmara ilçesini ziyaret etti.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, Gölmarmara ilçesine bir ziyaret düzenledi. Ziyaretinde Genel Müdür Yardımcısı Çevik’e, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Cem Çöllü eşlik etti. MASKİ İlçe Şefi Lütfü Ersöz’ün de katılımıyla, ilçede yürütülmesi planlanan dere temizlik ve ıslah faaliyetlerine ilişkin sahada teknik incelemeler gerçekleştirildi. Ardından ise Gölmarmara MASKİ birimine geçilerek, burada da ilçe genelinde verilen hizmet ve ilgili çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

“İşimizi en iyi sahada takip ediyoruz”

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, “Tüm ilçelerimizde yürütülen çalışmaları büyük bir titizlikle inceliyoruz. Bölgedeki ihtiyaca tam olarak hitap ediyor mu, daha kalıcı çözüm sağlamak adına neler yapılabilir ya da olası sıkıntılarda alternatifler nelerdir gibi soruları en net şekilde sahada cevaplamamız mümkün oluyor. Bu yüzden de işimizin gerektirdiği gibi aktif olarak alanda inceleme ve denetleme halindeyiz. Böylelikle, işin bizzat içinde olarak çok daha doğru ve kaliteli sonuçlar alacağımıza inanıyoruz ve vatandaşlarımızın refahı için de bu şekilde çalışmalarımız sürecektir” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu