Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
05.06.2013 15:49

Manisa’da bulunan Kelebekler Diyarı Anaokulu öğrencileri Tarzan ve Çevre Günleri çerçevesinde Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayıp Manolya Meydanı’na kadar yürüdüler. Minik öğrenciler Manolya Meydanı’nda ve Manisa Belediyesi önünde yaptıkları gösterilerle çevre bilincine dikkat çekerken, minik öğrencilerin Manisa Belediyesi önünde yaptığı gösteriyi Belediye Başkanı Cengiz Ergün’de izledi.

Manisa Belediyesi’nin düzenlediği Tarzan ve Çevre Günleri kutlamalarına Kelebekler Diyarı Anaokulu öğrencileri de katıldı. Minik öğrenciler Manisa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün organize ettiği program kapsamında ilk olarak Cumhuriyet Meydanı’nda toplanarak burada temizlik yaptılar. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen etkinliğe Belediye Başkan Yardımcısı Tamer Çipiloğlu ve Temizlik İşleri Müdürü Haşim Elmalı’da katıldı. Daha sonra öğrenciler ellerinde pankartlarla Manolya Meydanı’na yürüdüler. Öğrenciler Manolya Meydanı’nda yaptıkları dans gösterileri ile çevre bilincine dikkat çektiler.

Başkan Ergün’de İzledi

Minik öğrenciler Manolya Meydanı’nın ardından Manisa Belediyesi önünde de bir gösteri yaptılar. Öğrencilerin buradaki gösterisini Belediye Başkanı Cengiz Ergün’de izledi. Gösteri sonunda öğrencileri tebrik eden Başkan Ergün, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. Başkan Ergün, Kelebekler Diyarı Anaokulu Müdürü Ayşe Ebru Kopal’a da çiçek takdim ederek, hazırladıkları gösteriler nedeniyle teşekkür etti.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu