06.06.2013 13:32

Manisa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kent merkezinde bulunan sevgi yollarında temizlik yaptı. Sevgi yolları gece geç saatlere kadar tazyikli su ile yıkanırken, Belediye Başkan Yardımcısı Tamer Çipiloğlu temizliklerin ana arterlerde de devam edeceğini söyledi.

Kentin temizliği noktasında gece gündüz demeden çalışan Manisa Belediyesi, bu uygulamasını sevgi yollarında da devam ettirdi. Manisa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler İtfaiye Müdürlüğü sile ortaklaşa yaptığı çalışmada özellikle yayaların yoğun olarak kullandığı sevgi yollarını temizledi. Tazyikli sularla temizlenen sevgi yollarının güzel bir görünüme kavuştuğunu ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı Tamer Çipiloğlu, vatandaşların da caddelerin temizliği noktasında duyarlı olması gerektiğini söyledi. Temizlik çalışmalarının belli periyotlar çerçevesinde devam edeceğinin altını çizen Çipiloğlu, “Temizlik çalışmalarımızı ilkbahar aylarından bu yana belli bir program çerçevesinde devam ediyoruz. Öncelikle yaya araç trafiğinin yoğun olarak kullandığı cadde ve sokaklarda temizlik çalışmalarımızı yaptık” diye konuştu.

Temizlik Çalışmaları Devam Edecek

Yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu ana arterlerde de temizlik çalışmalarının devam edeceğini ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı Tamer Çipiloğlu, “Öncelikle hükümet önünden başlayıp, doğu caddesinden çocuk hastanesine kadar uzanan caddede temizlik çalışması yapacağımız. Amacımız temiz bir Manisa oluşturmak” dedi.