Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
06.06.2013 13:37

Son yıllarda alt yapıya verdiği önemle dikkat çeken Manisa Belediyespor yatırımlarının karşılığını almaya başladı. Yeşil-beyazlıların 2001 doğumlu genç futbolcusu Mustafa Kaya büyük kulüplerin gözdesi haline gelirken, Beşiktaş’ın bu futbolcuyu renklerine katmak için yöneticilerle temasa geçtiği öğrenildi.

Manisa Belediyespor’un genç yeteneği Mustafa Kaya’ya Altınordu ve Bucaspor’un ardından Beşiktaş’ın da talip olduğu belirtildi. Manisa Belediyespor alt yapısında gösterdiği başarılı performansla büyük takımların transfer listesine giren Mustafa, şimdiden transferin gözdesi oldu. Beşiktaş’ın alt yapılarında bulunan 2001 doğumlu Mustafa Kaya’yı istemelerinden dolayı gururlandıklarını ifade eden Manisa Belediyespor Kulüp Başkanı Cenk Ergün, “Bu alt yapıda doğru işler yaptığımızın bir göstergesi. Biz Manisa’da bir futbolcu fabrikası haline gelmek istiyoruz. Adımlarımızı da bu noktada atıyoruz. İnanıyorum ki önümüzdeki yıllarda Türk futboluna daha çok futbolcu kazandıracağız” dedi. Genç Mustafa’nın yaz okullarından kadrolarına kazandırdıkları bir oyuncu olduğunun da altını çizen Ergün, Mustafa’nın turnuvalar ve ligde gösterdiği performansla herkesin beğenisini kazandığını söyledi.

Önceliğimiz Manisaspor

Beşiktaşlı yöneticilerin Akhisarspor ile oynadıkları hafta Mustafa konusunda kendileriyle temasa geçtiğini dile getiren Manisa Belediyespor Kulüp Başkanı Cenk Ergün, “Beşiktaşlı yöneticilerle yaptığımız görüşmede önceliğimizin alt yapısı olduğumuz Manisaspor olduğunu kendilerine ilettik. Kendileri de bunu anlayışla karşıladı ancak genç yeteneği takip etmeye devam edeceklerini söylediler” diye konuştu.

Alt Yapıya Büyük Önem Veriyoruz

Manisa Belediyespor olarak alt yapıya büyük önem verdiklerini ve yöneticiler ile birlikte antrenörlerin bu konuda çok hassas çalıştıklarını belirten Ergün, “Öncelikle hocalarımıza ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Gerçekten de Türk futboluna Manisaspor’a oyuncu kazandırmak için gece gündüz çalışıyorlar. Biz bu sistemde çalışmaya devam edersek Ege Bölgesi’nde bir futbolcu fabrikası haline gelebiliriz” dedi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu