Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
20.09.2019 16:07

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Şehzadeler İlçe Başkanlığı, aşure hayrında bulundu. Şehzadeler İlçe Başkanlığı önünde gerçekleştirilen aşure dağıtımına Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de katıldı.

Adalet ve Kalkınma Partisi Şehzadeler İlçe Başkanlığı, Muharrem ayı dolayısıyla aşure hayrında bulundu. AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanlığı'nın önünde gerçekleştirilen aşure hayrına Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de katıldı. Hayra, Başkan Ergün'ün yanı sıra AK Parti Manisa Milletvekilleri İsmail Bilen, Tamer Akkal, Mehmet Ali Özkan, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik,  Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli, MHP İl Başkan Yardımcısı Recep Özkan, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, Büyükşehir Belediyesi daire başkanları, SPİLAŞ Genel Müdürü Engin Anlı, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı. Aşure hayrı öncesi eller semaya açılarak dualar okundu. Okunan duaların ardından AK Parti Milletvekilleri, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve partililerle birlikte vatandaşlara aşure ikramında bulunuldu.

Vatandaşlarla Sohbet Etti

Vatandaşlar aşure dağıtımı sonrası Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e büyük ilgi gösterdi. Manisalılarla sohbet eden Başkan Ergün, bol bol da hatıra fotoğrafı çektirdi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu