Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
22.09.2019 20:40

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Yunusemre Belediyesi tarafından bu yıl 4’üncü kez düzenlenen Geleneksel Yuntdağı Yağlı Pehlivan Güreşleri’ne katıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Televizyonu’ndan da canlı yayınlanan organizasyonda altın kemerin sahibi, finalde Recep Kara’nın sırtını yere getiren Nedim Gürel oldu.

 

Yunusemre ilçesine bağlı Ortaköy Mesire Alanı’nda düzenlenen Geleneksel 4. Yuntdağı Yağlı Pehlivan Güreşleri’ni Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç, Manisa Valisi Ahmet Deniz, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yıldırım, Manisa Milletvekilleri İsmail Bilen, Tamer Akkal, MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Yunusemre Kaymakamı Ahmet Erdoğdu, AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli, MHP İl Başkanı Ömer Baysal, Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, daire başkanları, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcıları Bilal Demir, Mehmet Kavas, Atilla Efendioğlu, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Fatih Katıöz, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı M. Emin Çipiloğlu, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yılmaz, konuk belediye başkanları, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda güreş sever izledi.

Başpehlivan Nedim Gürel Oldu

Alana gelmesiyle birlikte Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi tarafından karşılanan Başkan Ergün, vatandaşları selamlayarak, Yunusemre Belediyesinin hizmete kazandırdığı Yunuspark ve göleti gezdi. Organizasyon, Manisa Büyükşehir Belediyesi Televizyonu’ndan da canlı yayınlandı. Türkiye’nin en başarılı güreşçilerinin kispet kuşandığı müsabakalarda başpehlivanlar Yuntdağı’nda altın kemer sahibi olmak için ter döktü. Finalde Recep Kara ve Nedim Gürel güreşti. Kıyasıya geçen müsabakanın galibi Nedim Gürel oldu. Müsabakalarda; 2.’liği Recep Kara, 3.’lüğü ise Abdullah Güngör ve Fatih Atlı elde etti. Şampiyonlara madalyasını Başkan Ergün ve protokol üyeleri taktı.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu