Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
13.10.2019 14:42

MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında Kula ilçesine bağlı Kalınharman Mahallesinde tamamladığı 8 buçuk kilometrelik altyapı çalışmasının ardından başladığı 16 bin metrekarelik üstyapı çalışmasına son sürat devam ediyor.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi ile mahalleleri sağlıklı alt ve üstyapıyla tanıştırıyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen proje kapsamında Kula’nın Kalınharman Mahallesi’nde 4 buçuk kilometre içme suyu, 4 kilometre de kanalizasyon hattı döşeme çalışması gerçekleştirildi. Mahallede daha önce kanalizasyon hattı bulunmaması ve yıllar önce döşenmiş eski içme suyu hattının yenilenmesi nedeniyle mahalle sakinleri duydukları memnuniyeti dile getirdi. Altyapı işinin ardından mahallede başlatılan 16 bin metrekarelik üstyapı işi de son sürat devam ediyor. Üstyapı çalışmaları da tamamlanınca Kalınharman altıyla üstüyle yepyeni bir görünüme kavuşacak.

“Eskiyle kıyaslayınca arada dağlar kadar fark var”

Mahalle Muhtarı Mustafa Madan, mahallelerinde üstyapı çalışmalarının devam ettiğini belirterek,  “Çalışmalardan çok memnunuz. Eskiyle kıyaslayınca arada dağlar kadar fark var. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e hizmetleri nedeniyle teşekkür ediyoruz” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu