16.10.2019 15:20

Gördes ilçesi Kayacık Mahallesi’nde, eski tip ocak başına düşen kedinin imdadına Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı yetişti. Olay yerine gelen itfaiye erleri kediyi düştüğü yerden kurtardı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, Gördes ilçesi Kayacık Mahallesi’nde eski ocak başına düşen kediyi kurtarmak için büyük mücadele verdi. Kısa süre içerisinde olay yerine gelen itfaiye erleri, oda duvarını kırarak kediyi mahsur kaldığı yerden kurtardı. Zarar görmeden çıkarılan kedi özgürlüğüne kavuştu.