Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
16.10.2019 16:30

Manisa Büyükşehir Belediyesinin kültür sanat etkinlikleri kapsamında Fatih Sergi Salonu’nda ‘Renklerin Nostaljisi’ isimli resim sergisi açıldı. Sergide, MASMEK ve Atatürk Gençlik Merkezi’nde eğitim gören 36 öğrencinin hazırladığı 135 eser yer aldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi aylık kültür-sanat etkinlikleri kapsamında Fatih Sergi Salonu’nda ‘Renklerin Nostaljisi’ isimli resim sergisi açıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Meslek Edindirme Kursları’nda (MASMEK) ve Atatürk Gençlik Merkezi’nde eğitim gören öğrenciler tarafından açılan sergiye Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Fırat Özcan, MASMEK öğretmenleri ve öğrenciler katıldı. Daire Başkanı Fırat Özcan açılışta yaptığı konuşmasında, “Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin MASMEK kursları bünyesinde bulunan öğretmenlerimizin hazırlamış olduğu Renklerin Nostaljisi isimli resim sergisini açıyoruz. Emeği geçen tüm öğretmenlerimizi ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi. Atatürk Gençlik Merkezi Resim Öğretmeni Levent Taşkın, resim sergisiyle ilgili olarak, “Renklerin Nostaljisi isimli resim sergisinde 135 tual ve renkli çalışmayla sergiye katıldık. 36 öğrencilerimiz 3 ayda bu çalışmaları üretti. Belediyemizin verdiği bu destekten dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu. Kesilen kurdele ile açılışı yapılan sergiyi protokol üyeleri gezerek yapılan resimleri inceledi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu