Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
17.10.2019 12:11

MASKİ Genel Müdürü Şehnaz Başaran, TMMOB Çevre Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Emine Helil İnay Kınay ve Yönetim Kurulu üyelerini makamında ağırladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Şehnaz Başaran’ı, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Çevre Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Emine Helil İnay Kınay ve Yönetim Kurulu üyeleri ziyaret etti. Kınay, Genel Müdür Başaran’a başarı dileklerini iletti. Mesleki değerlendirmelerin yapıldığı görüşmede, çevre sorunları ve çözüm önerilerine ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu.

MASKİ, çevre dostu yatırımlarla geleceğimizi koruyor

MASKİ Genel Müdürü Şehnaz Başaran, Çevre Mühendisleri Odası’na nazik ziyaretleri için teşekkür ederek, ”MASKİ Genel Müdürlüğü, hayata geçirdiği her çalışmada çevrenin korunmasını gözeten ve bu anlamda yarınlara yatırım yapan bir kurumdur. Gerek il genelinde işletmeye aldığımız, gerekse daha sağlıklı bir çevre için sıfırdan inşa ettiğimiz atıksu arıtma tesislerimiz de bu çevre dostu yatırımlarımızın başında gelmektedir. Bu anlamda daha fazlasını yapabilmek ve kendimizi geliştirmek adına diğer kurum ve kuruluşlarla gerçekleştirdiğimiz fikir ve bilgi alışverişlerini özellikle önemsiyoruz. Çevresel sorunların tespiti ve bunların çözümü noktasında sürekli işbirliği içerisinde olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu