Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
17.10.2019 12:21

MASKİ Genel Müdürlüğü, Turgutlu ilçesine bağlı Turgutlar Mahallesinde yeni imara açılan yerleşim yerine kanalizasyon hattı döşedi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde sağlıklı şehir yapılanması için çalışıyor. Bu kapsamda, Turgutlu ilçesine bağlı Turgutlar Mahallesinde kanalizasyon hattı döşeme çalışması gerçekleştirildi. Yeni imara açılan yerleşim yerine döşenen hat ile ortaya çıkan altyapı ihtiyacı karşılandı. Yürütülen çalışmayı MASKİ Şefi Tuğrul Kacar da yerinde takip etti.

“MASKİ’nin çalışmalarından memnunuz”

Mahalle Muhtarı Tekin Öztürk, yeni imara açılan noktaya yapılan altyapı yatımının önemine değinerek, “MASKİ’nin çalışmalarından memnunuz. Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ’ye hayata geçirdiği hizmet nedeniyle teşekkür ediyoruz” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu