Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
18.10.2019 16:16

MASKİ Genel Müdürlüğü, vatandaşlara daha kesintisiz su ulaştırmak amacıyla içme suyu miktarını ultrasonik debimetre cihazlarıyla ölçerek kayıp ve kaçak su takibini gerçekleştiriyor.

Küresel ısınma ve kontrolsüz bir şekilde aşırı su kullanımı nedeniyle yeraltı su kaynaklarını korumak için içme suyu depolarının yenilenmesinden yeni hat döşenmesine kadar birçok çalışma yapan Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, vatandaşlara temin edilen suların miktarını da ölçerek kayıp kaçak takibini gerçekleştiriyor. İçme suyunun yer altından çıkarılmasından vatandaşların evlerine iletilmesine kadar geçen tüm aşamalarda su debisi, basıncı ve seviyesi bu cihazlarla kontrol ediliyor. İçme Suyu Dairesi Başkanlığı ekiplerinin ultrasonik debimetre cihazları ile yaptığı ölçümler kapsamında herhangi bir su kaybının tespiti durumunda içme suyu depoları, arıtma tesisleri, terfi istasyonları ve şebeke kontrol edilerek kayıp kaçak yaşanan noktalara müdahalede bulunuluyor.  

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu