Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
19.10.2019 17:08

“19 Ekim Muhtarlar Günü” dolayısıyla Manisa Valiliği tarafından bir dizi etkinlik düzelendi. Düzenlenen programlara katılan Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, muhtarların mahallelere hizmetlerin daha hızlı ve etkin ulaştırılmasında etkin bir görev üstlendiğini belirterek, “Mahalle muhtarlarımızın günlerini kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum” ifadelerinde bulundu.

“19 Ekim Muhtarlar Günü”, Manisa'da bir dizi etkinlikle kutlandı. Bu kapsamda Cumhuriyet Meydanı'nda çelenk sunma töreni düzenlendi. 19 Ekim Muhtarlar Günü Kutlama Programlarına, Manisa Valisi Ahmet Deniz, Vali Yardımcısı Abdullah Etil, Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Yunusemre Kaymakamı Ahmet Erdoğdu, AK Parti MKYK Üyesi Murat Baybatur, AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, Şehzadeler Muhtarlar Derneği Başkanı Mahir Arslan, Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı Bedriye Pehlivan, Manisa'nın 17 ilçesinden mahalle muhtarları katıldı.

Muhtar Derneklerine Ziyaret

Cumhuriyet Meydanı'ndaki anma töreninin ardından protokol, Şehzadeler ve Yunusemre İlçeleri Muhtarlar Dernekleri'ni ziyaret etti. İlk olarak Şehzadeler Muhtarlar Derneği'ni ziyaretinde Vali Ahmet Deniz ve protokol üyerini, Şehzadeler Muhtarlar Derneği Başkanı Mahir Arslan ve dernek üyeleri karşıladı. Vali Deniz ve protokol üyeleri muhtarların gününü kutladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Güzgülü de, mahalle muhtarlarının üstelendiği görevin önemine değinerek görevlerinde başarılar diledi. Şehzadeler Muhtarlar Derneği Başkanı Mahir Arslan ve mahalle muhtarları da ziyaret nedeniyle memnuniyetini paylaştı.

Muhtarların Gününü Kutladı

Protokol daha sonra Yunusemre Muhtarlar Derneği'ni ziyaret etti. Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı Bedriye Pehlivan ve mahalle muhtarları ile tek tek tokalaşan protokol üyeleri, mahalle muhtarlarının gününü tebrik etti. Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı Bedriye Pehlivan ise, gerçekleştirilen ziyaret nedeniyle memnuniyetini dile getirdi.

Muhtarlar Günü Şerefine Yemek Verildi

Kutlama programı Manisa Valiliği tarafından, Manisa'nın 17 ilçesinde görev yapan mahalle muhtarlarının onuruna verilen yemekle devam etti. Programda, seçilen muhtarlar günün anlam ve önemine ilişkin konuşmaları, şiir dinletileri ve sazlı şarkıları yer aldı. Konuşmalarını yapmak üzere AK Parti MKYK Üyesi Murat Baybatur, Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü ve Manisa Valisi Ahmet Deniz kürsüye davet edildi. Konuşmalarında protokol üyeleri muhtarların muhtarlar gününü kutladılar.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu