21.10.2019 09:31

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, Abone İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş ile birlikte Yunusemre ilçesinde atıksu abonelikleri ile ilgili incelemelerde bulundu.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa’nın 17 ilçesindeki her vatandaşa eşit hizmet sunabilmek adına yürüttüğü saha çalışmalarını sürdürüyor. Kaçak kullanımların önüne geçmek amacıyla MASKİ, su aboneliklerinin yanı sıra atıksu konusunda da denetimler gerçekleştiriyor. Bu kapsamda MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, atıksu abonelikleri ile ilgili olarak Yunusemre ilçesinde kontrollerde bulundu. Genel Müdür Yardımcısı Çevik’e, Abone İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş ve MASKİ personeli eşlik etti.

Kaçak kullanımlar vatandaştan çalıyor

Teknik ekibiyle birlikte bina ve sitelerdeki aboneliklerin kontrollerini gerçekleştiren MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, “Kurumumuz çatısı altında her alanda usulsüz ve yasa dışı kullanımlar konusunda çok hassas davranıyoruz. Çünkü burada söz konusu olan, vatandaşımızın hakkı. Düzenli ve kurallara uygun şekilde aboneliğini alarak ödemelerini yapan vatandaşımızın vebali de bu noktada bizim üzerimizde bulunuyor. Kimsenin hakkına girmeden, mümkün olan en hakkaniyetli hizmeti sunmak adına var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.