Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
21.10.2019 09:39

MASKİ Genel Müdürlüğü, Gördes ilçesine bağlı Dargıl Mahallesinde 4 bin 250 metrelik içme suyu terfi hattı döşeme çalışmasına başladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, yürüttüğü altyapı çalışmaları ile mahallelerin sıkıntılarına son veriyor. İçme Suyu Dairesi Başkanlığı tarafından Gördes ilçesine bağlı Dargıl Mahallesinde 4 bin 250 metre uzunluğunda içme suyu terfi hattı döşeme çalışmasına başlandı. Çalışma tamamlandığında mevcut sondajdan mahalledeki içme suyu deposuna su verilemeye başlanacak.

“MASKİ’yi ortaya koyduğu mücadele nedeniyle tebrik ediyorum”

Mahalle Muhtarı Mehmet Kurt, “Mahallemize doğal kaynak suyundan su geliyor. Yaz aylarında verimi düştüğü için suyumuz azalmıştı. Sağ olsun MASKİ ekipleri, mahallemizde içme suyu terfi hattı döşeme çalışmasına başladı. Bu sayede sondaj devreye alınacak. Bize yardımcı oldukları için çok mutluyuz. MASKİ’yi ortaya koyduğu mücadele nedeniyle tebrik ediyorum. Her yere yetişiyorlar. Cengiz Başkanımıza hizmetleri nedeniyle çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu