Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
21.10.2019 14:24

MASKİ Genel Müdürlüğü, Alaşehir’in Çeşneli ve Örencik mahallelerinde yol geçişini güvenli hale getirmek için koruge boru döşeme işi gerçekleştirdi. Yapılan çalışma ile özellikle yağışlı havalarda meydana gelen olası taşkın sorunlarına karşı önlem alındı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, dere yataklarını güvenli hale getirmek için yoğun mesaisine devam ediyor. Bu kapsamda Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından Alaşehir’in Örencik ve Çeşneli mahallelerinde önemli çalışmalar yürütüldü. Mahallelerde özellikle yağışlı havalarda yol geçişini olumsuz etkileyen durum ortadan kaldırıldı.

“Cengiz Başkan’a hizmetleri nedeniyle teşekkür ediyoruz”

Örencik Mahalle Muhtarı Hüseyin Sönmez, “Çalışmalardan memnunuz. Alt ve üstyapımız da yapıldı. Mahallemizde yağışlı havalarda dağdan gelen ve mahalle içerisinde biriken yağmur suları döşenen koruge boru ile dere yatağına yönlendirildi. Cengiz Başkan’a hizmetleri nedeniyle teşekkür ediyoruz” dedi.

“Çalışmadan memnunuz”

Çeşneli Mahalle Muhtarı Özgür Avcı ise, “Çalışmadan memnunuz. Daha önce alt ve üstyapımızda da çalışmalar gerçekleştirildi. Cengiz Başkana mahallemize kazandırdıkları için teşekkür ediyoruz” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu