21.10.2019 14:32

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Ergün Aksoy, daire başkanlığı personelleri ile birlikte Sarıgöl ilçesini ziyaret ederek Güneydamları, Bahadırlar, Kahramanlar, Yeniköy ve Çimentepe mahallelerinin muhtarlarıyla bir araya geldi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Ergün Aksoy, daire başkanlığına bağlı personellerle birlikte Sarıgöl ilçesindeki muhtarları ziyaret etti. Yapılan hizmetlerin ve muhtarların taleplerinin yerinde incelendiği ziyarette, muhtarlar Büyükşehir Belediyesine ve Başkan Cengiz Ergün’e ilçelerine ve mahallelerine yapılan hizmetler nedeniyle teşekkür etti. İnceleme ve ziyaretlerle ilgili açıklama yapan Daire Başkanı Ergün Aksoy, “Yapılan yol ve asfalt çalışmaları kapsamında ulaşım sorunları giderilen muhtarlarımızın yüzlerinin güldüğüne şahit olduk. Güneydamları Muhtarımız Rıfat Coşkun, Bahadırlar Muhtarımız Hamit Keşkekoğlu, Kahramanlar Muhtarımız Uysal Dikbakan, Yeniköy Muhtarımız Niyazi Akçam ve Çimentepe Muhtarımız Kubilay Tanrıöver, Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e selam ve teşekkürlerini ilettiler” dedi.