Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
21.10.2019 15:17

MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından Elektrik Makine ve Malzeme İkmal, İçme Suyu, Kanalizasyon ve Atıksu Arıtma Dairesi Başkanlığı teknik personeline yönelik elektrik motorlarında verimlilik sağlayan yeni nesil motor yol vericilerinin eğitimi verildi.

Manisa Su ve Kanalizasyon Dairesi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, hizmet kalitesini yükseltmek ve personelin çalışma koşullarını iyileştirmek adına eğitimlerine devam ediyor. Bu kapsamda Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanlığı tarafından bir eğitim düzenlendi. Elektrik motorlarında verimlilik sağlayan yeni nesil motor yol vericileri üzerine gerçekleştirilen eğitime MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik ve Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanı Kemal Anaç ile birlikte İçme Suyu, Kanalizasyon, Elektrik Makine ve Malzeme İkmal ile Atıksu Arıtma Dairesi Başkanlığı bünyesinde görev yapan elektrik teknisyenleri ve teknikerleri katıldı. Anemon Otel’de düzenlenen eğitimde motopompların daha verimli kullanılması teknolojik şartlara uygun hale getirilmesi ve teknik detaylara yönelik konular anlatıldı.

“Eğitim, her zaman önceliğimiz”

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, “İlimizin tamamında gerek hizmet kalitemizi yükseltmek gerekse de bünyemizde görevli personelimizin çalışma koşullarını iyileştirmek adına birçok çalışma yapıyoruz. Düzenli aralıklarla organize ettiğimiz eğitimlerimiz de bunların başında yer alıyor. Çalışanlarımızın görevleri konusunda profesyonel hareket etmesi açısından bu eğitimler büyük önem arz ediyor. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu