Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
21.10.2019 15:23

Manisa Büyükşehir Belediyespor Badminton Takımımız, Ankara’da düzenlenen ’11 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonası’nda elde ettiği başarılı derecelerle gururumuz oldu. 42 ilden 146 kulüp ve 504 sporcunun katılım sağladığı şampiyonada, kulübümüz sporcularından Elif Kayıalp ve İsmail Samet Bülbül karışık çiftler kategorisinde Türkiye 2’incisi, Ali Hamza Doğan ve İsmail Samet Bülbül ise çift erkekler kategorisinde Türkiye 3’üncüsü olmayı başardılar.

Türkiye Badminton Federasyonu’nun 2019 yılı faaliyet programında yer alan ve 17-20 Ekim 2019 tarihleri arasında Ankara’da düzenlenen ‘11 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonası’nda, Manisa Büyükşehir Belediyespor Badminton Takımımız, 6 sporcu ve 1 antrenör ile şampiyonaya katılım sağladı. Sporcularımızdan Elif Kayıalp ve İsmail Samet Bülbül, karışık çiftler kategorisinde Türkiye 2’incisi olmayı başardı. Ali Hamza Doğan ve İsmail Samet Bülbül ise çift erkekler kategorisinde Türkiye 3’üncülüğü derecesini elde ettiler. Antrenörümüz Hatice Tokmakçı da antrenör sıralamasında Türkiye ilk 3’ünde yer aldı. Çoğunluğu alt yapı sporcularımız ile katıldığımız bu turnuvada, sporcularımız gösterdikleri üstün performans neticesinde seyirciler ve maçlarını yöneten hakemler tarafından büyük beğeni ve takdir kazandılar.

Tokmakçı, “ Başarılarımız Artarak Devam Edecek”

Manisa Büyükşehir Belediyespor Badminton Takımımızın antrenörü Hatice Tokmakçı, Ankara’da katıldıkları şampiyonada Manisa’mızın ve kulübümüzün adını başarıyla duyurdukları için mutlu olduklarını söyleyerek, “ Desteklerinden dolayı başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün olmak üzere, kulüp başkanımız Mevlüt Aktan ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyoruz. Kafilede yer alan ve küçücük bedenlerinde, kocaman yürekleriyle mücadele veren tüm sporcularımızı kutluyorum. Başarılarımız artarak devam edecektir” ifadelerini kullandı.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu