Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
22.10.2019 12:13

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Demirci Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Çetin, Manisa Büyükşehir Belediyesi Demirci Hizmet Binası’nı ziyaret etti. Demirci Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Gökhan Aslan ile bir araya gelen Çetin, iki kurum arasındaki işbirliğine büyük önem verdiklerinin altını çizdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Demirci Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Gökhan Aslan, Prof. Dr. Ahmet Ataç’ın Rektör olarak atanmasının ardından, Demirci’de görevi devralan Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Çetin’i, hizmet binasında konuk etti. Aslan’ın daha önce Çetin’e yaptığı hayırlı olsun ziyaretinin ardından, iade-i ziyarette bulunan Prof. Dr. Ahmet Çetin, Büyükşehir Belediyesi ile işbirliğine her zaman açık olduklarını vurguladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin, MCBÜ ile ortaklaşa yürütülen projelerde üniversiteye önemli katkıları olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Çetin, “Üniversitemiz ile Büyükşehir Belediyemizin bir arada olacağı ortak çalışmaların daha da genişletilmesi en büyük hedefimiz. Ortak projelerin Manisa genelinde olduğu gibi Demirci Eğitim Fakültesi’ne de yansımaları olacağına inanıyoruz. Bu vesileyle şehrimizin ve üniversitemizin gelişimine pozitif anlamda katkı sağlayacak her türlü projenin içerisinde yer alacağımızın altını çizmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

“Üzerimize düşeni yapmaya hazırız”

Demirci Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Çetin’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Demirci Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Gökhan Aslan’da, kurum olarak üniversite ile her türlü işbirliğine sıcak baktıklarını belirtti. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün, Celal Bayar Üniversitesi’nin daha da gelişmesi, şehrimize gelen öğrencilerin her türlü imkânlardan faydalanabilmesi noktasında hassas olduğunu vurgulayan Aslan, “CBÜ şehrimizin gözbebeği kurumlarından birisi. Bu anlamda üniversitemizin gelişmesi bunun yanı sıra ilimizde okuyan öğrencilerin rahat ve huzurlu bir ortamda eğitimlerini sürdürebilmesi adına üzerimize düşen her türlü göreve hazırız” şeklinde konuştu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu