22.10.2019 17:19

MASKİ Genel Müdürlüğü, Salihli ilçesine bağlı Şirinyer Mahallesi’nde kaynak başında bakım onarım ve temizlik çalışması gerçekleştirdi. Ekipler mahallede doğal kaynak suyunun vatandaşlara kaliteli ve sağlıklı ulaşabilmesi için içme suyu hattı imalatı da gerçekleştiriyor.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa’nın 17 ilçesindeki altyapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ, Salihli ilçesine bağlı Şirinyer Mahallesinde kaynak başında bakım onarım ve temizlik çalışması yaptı. Temizlik çalışması yapılan içme suyu hattından halk arasında kunduz diye bilinen ağaç kökü çıkarıldı. Ekipler mahallede doğal kaynak suyunun vatandaşlara daha kaliteli ve sağlıklı ulaşabilmesi için içme suyu hattı imalatı da gerçekleştiriyor. Çalışmalar tamamlandığında vatandaşlara kaliteli ve sağlıklı içme suyu sağlanacak.

Muhtardan MASKİ’ye teşekkür

Şirinyer Mahalle Muhtarı Yaşar Karataş da, içme suyu hattı çalışmasının mahallede yaşanan su problemini çözeceğini dile getirerek, emeği geçen herkese teşekkür etti.