22.10.2019 17:23

MASKİ Genel Müdürlüğü, Selendi ilçesine bağlı Halılar Mahallesi’nde dere temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, dere temizlik çalışmaları ile il genelindeki taşkın sıkıntısına son veriyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalar kapsamında Selendi ilçesine bağlı Halılar Mahallesi’nde bir kilometrelik dere temizlik çalışması yapıldı. Yapılan çalışma ile yağışlı havalarda meydana gelebilecek taşkın sıkıntısına karşı önlem alındı.

“Taşkın sıkıntısı çekmeyeceğiz”

Halılar Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Gürbüz, çalışmanın önemine değinerek, “MASKİ ekipleri mahallemizdeki derede temizlik çalışması yaparak bizleri çok memnun etti. Taşkın sıkıntısı çekmeyeceğiz. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun” dedi.