Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
08.11.2019 16:25

MASKİ Genel Müdürü Şehnaz Başaran, Cumhuriyetimizin kurucusu, ordularımızın ebedi Başkomutanı ve aziz milletimizin ATA’sı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 81’inci yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, ‘Büyük davamız en uygar ve en refaha kavuşmuş millet olarak varlığımızı yükseltmektir’ sözleriyle çağdaş uygarlık düzeyine ulaşmayı ve bu düzeyi aşmayı amaç olarak gösteren Atatürk’ü rahmet ve minnetle andığını söyledi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Şehnaz Başaran, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 81’inci yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Genel Müdür Başaran mesajında şunları paylaştı: “Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu, ordularımızın ebedi Başkomutanı ve aziz milletimizin ATA’sı olan Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 81’inci yıldönümünde özlemle anıyoruz. Atatürk, çağdaş uygarlık düzeyine ulaşmayı ve hatta bu düzeyi aşmayı bizlere bir amaç olarak göstermiştir. Bu amacını da ‘Büyük davamız en uygar ve en refaha kavuşmuş millet olarak varlığımızı yükseltmektir’ sözleriyle ifade etmiştir. Zamanının katılaşmış düşüncelerine ve emperyalist güçlerin vatanımızın her bir noktasını işgaline rağmen, Ata’mız hiçbir zaman bu uygarlık ülküsünden vazgeçmemiştir. Aslında bu ülkü, Kurtuluş Savaşı’ndan sonra bir milletin dünya sahnesinde var olabilmesi ve saygı görebilmesi için tek gerçeklikti”

“Rehberimiz bilim ve teknolojidir”

Genel Müdür Başaran, Türkiye Cumhuriyeti’nin ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda ilerleme gösterebilmesinin şartının Milli bir kültür oluşmasından ve bunun bilim ve teknolojinin rehberliğinden geçtiğini sözlerine ekleyerek, “Atatürk devrimi, aslında bir düşünce devrimidir. Bu devrim ile fikri hür, vicdanı hür ve irfanı hür nesillerin yetişerek kadın ve erkeklerin elbirliğiyle ülkemizi uygarlık yolunda hak ettiği noktalara getirmesi için eşsiz bir yol açılmıştır. Bizler de bu inanç ve kararlılıkla, kendi medeniyet değerlerimiz üzerinde yükselen bir Türkiye Cumhuriyeti kurmak için memleketin her köşesinde gece gündüz demeden çalışacağımıza söz veriyor, Ata’mızı vefatının 81’inci yıldönümünde rahmet ve minnetle anıyoruz” ifadelerini kullandı.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu