11.11.2019 15:17

MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı’nın Cumhuriyet Mahallesi’nde başlattığı bir kilometrelik dere temizlik çalışmasını sonlandırarak, mahalle sakinlerine rahatsızlık veren kötü görünüm ve taşkın tehlikesini ortadan kaldırdı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, bol yağış alan mevsimlerin vatandaşlar için eziyet haline gelmesini il genelinde yürüttüğü çalışmalarla önlüyor. Bu kapsamda MASKİ, Saruhanlı ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi sakinlerine de rahat bir nefes aldırdı. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekiplerince gerçekleştirilen bir kilometrelik dere temizlik işi, kirli görüntüyü ortadan kaldırırken, dere taşkın tehlikesini de minimum seviyeye indirdi. MASKİ Genel Müdürlüğünce hayata geçirilen çalışma mahalle sakinlerini de memnun etti. Vatandaşlar bu faydalı hizmet için, çalışmada katkısı ve emeği bulunan herkese teşekkür ettiklerini ifade ettiler.