Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
12.11.2019 14:27

MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı’nın Dilek Mahallesinde 2 kilometrelik dere temizlik çalışması gerçekleştirdi. Yapılan koruge boru döşeme işiyle yol geçişi de güvenli hale getirildi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde dere temizlik çalışmalarına ara vermeksizin devam ediyor. Bu kapsamda Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Saruhanlı ilçesine bağlı Dilek Mahallesi’nde 2 kilometrelik dere temizlik çalışması gerçekleştirildi. Ayrıca, yol geçişinin daha güvenli hale getirilmesi için koruge boru döşeme işi de yapıldı. Yürütülen çalışmalar ile yağışlı havalarda, mahallede yaşanabilecek olası taşkınlara karşı önlem alındı.

“Çalışmadan memnunuz”

Mahalle Muhtarı Günnur Göztepe, yapılan çalışmanın önemine değinerek, “Çalışmadan memnunuz. Dere yatağının içi doluyken yağışlı havalarda sular yola taşıyordu. Şimdi bu sıkıntımız giderildi” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu