Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
15.11.2019 11:48

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Türkiye Belediyeler Birliği’nin (TBB), Ağrı’da düzenlediği Encümen Toplantısına katıldı. Hem Ağrı, hem de bölge belediyeleri açısında oldukça verimli geçen toplantıda sorunlar hakkında görüşler dile getirilerek, eksikler yerinde tespit edildi.

           

Türkiye Belediyeler Birliği’nin (TBB), Encümen Toplantısı Ağrı’da düzenlendi. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Fatma Şahin'in başkanlığında düzenlenen toplantıya, Ağrı Valisi Süleyman Elban, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, Iğdır Belediye Başkanı Yaşar Akkuş, İstanbul Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, SERKA Genel Sekreteri Oktay Güven ve bölgedeki bazı ilçe belediye başkanları katıldı.

Sorunlar yerinde tespit ediliyor

Açılış konuşmasını yapan Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan toplantının hem Ağrı, hem de bölgedeki belediyeler açısından önemine değindi. Sayan’ın ardından konuşan Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Fatma Şahin, Ağrı ve bölgenin kalkınması için birlik olarak, gerekli çalışmaları yapacaklarını belirtti. Konuşmasında Türkiye Belediyeler Birliği’nin yapısı ve faaliyetlerinden de bahseden Şahin, “Belediyeler Birliğinde aldığımız kararla encümenimizi her ay başka bir şehirde toplayıp, her şehrin güzelliğini yerinde görmek, sorunları yerinde tespit etmek ve elimizdeki kaynağı doğru modellemek için buradayız" ifadelerini kullandı. Şahin, konuşmasının sonunda Ağrı ile ilgili projelerin gerçekleştirilmesi konusunda gerekli desteği sunacaklarını belirtti. Şahin’in ardından söz alan Ağrı Valisi Süleyman Elban ise Türkiye Belediyeler Birliği toplantısının Ağrı'da yapılmış olmasının, projelerin gerçekleştirilmesi konusunda olumlu olduğu belirtti.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu