14.12.2019 16:31

Manisa Valisi Ahmet Deniz başkanlığında, Saruhanlı’da mahalle muhtarları toplantısı düzenlendi. Mahalle muhtarlarının talep ve görüşlerini ilettiği toplantıya Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ yetkilileri de katılım sağladı.

Manisa Valisi Ahmet Deniz, Saruhanlı’da görev yapan 50 mahalle muhtarı ile düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Düzenlenen toplantıya Vali Yardımcısı Abdullah Etil, Kaymakam Necmettin Yalınalp, İlçe Belediye Başkanı Zeki Bilgin, Manisa Büyükşehir Belediyesi Mahalle Hizmetleri Şube Müdürü Nuray Çevirmeci, MASKİ yetkilileri ve daire amirleri katılım sağladı. Düzenlenen toplantıda konuşan Manisa Valisi Ahmet Deniz, muhtarların devlet ile halk arasında köprü vazifesi gördüğünü ve demokrasinin en önemli unsurlarından bir tanesi olduğunu ifade etti. Mahalle Hizmetleri Şube Müdürü Nuray Çevirmeci de, mahalle muhtarlarına Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını iletti. Konuşmaların ardından söz alan mahalle muhtarları kurum temsilcilerine taleplerini iletti.