Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
14.12.2019 17:04

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımımız, Türkiye Basketbol Ligi’nin 11. haftasında karşılaştığı Final Gençlik’i 20 sayı farkla 81-61 mağlup etti.

 

Türkiye Basketbol Ligi’nin 11. haftasında Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımı, Final Gençlik takımı ile Muradiye Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi. Maçı Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Bora Çaylan, öğrenciler ve taraftarlar da izleyerek takıma destek oldular. İlk çeyreği rakibini hücum hattında zorlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor, 25-13 önde bitirdi. İkinci çeyrekte pota altında daha etkili olan ve rakibinin hızlı ataklara çıkmasına izin vermeyen Manisa Büyükşehir Belediyespor, bu çeyreği de 45-32 önde bitirdi. Üçüncü çeyrekte savunmada basit hatalar yapan dev adamlarımız Final Gençlik’in aradaki sayı farkını 4’e kadar getirmesini sağladı. Son 3 dakika kala pota altında etkili olan Manisa Büyükşehir Belediyespor, bu çeyreği 62-51 önde bitirdi. Son çeyrekte maçtan kopmayan ve rakibinin pota altında sayı bulmasına izin vermeyen Manisa Büyükşehir Belediyespor, Final Gençlik’i 20 sayı farkla 81-61 mağlup etti. İsıah 24 sayı ile en skorer oyuncu oldu.

 

Maç: Türkiye Basketbol Ligi 11.Hafta Karşılaşması

Salon: Muradiye Spor Salonu

Hakemler: Uğur Özen, Yiğit Emre Şimşek, Yiğit Gönültaş

 

Manisa Büyükşehir Belediyespor: Isıah(24), Mert(5), Cenk(12), Burak(5), Özgür(11), Umar, Tolga(11), Alican(2), Oğulcan, Jesse(11), İbrahim

Baş Antrenör: Ceyhun Cabadak

 

Final Gençlik: Marlaın(12), Serhat(5), Ömer(6), Doğancan(3), Emirhan, Mustafa, Salih(15), Alparslan(6), Abdoluae(14), Hakan

Baş Antrenör: Levent Erdoğan

 

 

1.Periyot:   25-13

2.Periyot:   20-19

3.Periyot:   17-19

4.Periyot:   19-10

Maç Sonucu: 81-61 Manisa lehine

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu