Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
15.12.2019 14:57

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Şube Müdürlüğü, Kırkağaçlı muhtarlara bir araya geldi. Muhtarların talep ve şikayetlerinin dinlendiği toplantıda, yapılan çalışmalar masaya yatırıldı.

 

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Kırkağaçlı muhtarlarla toplantısı, Büyükşehir Belediyesi Kırkağaç Hizmet Binası’nda gerçekleştirildi. Toplantıya MHP Kırkağaç İlçe Başkanı Halil Boğaz, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ünal Kıykaç, Kırkağaç Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Tahsin Arslan, Kırkağaç ilçe Maski Şefi Ahmet Ali Filiz ve birim sorumluları ile muhtarlar katıldı. Kırkağaç Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Tahsin Arslan, Kırkağaçlı muhtarlara Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileterek, talep ve şikayetlerini dinledi. Toplantıda tek tek söz alan muhtarlar, taleplerini dile getirdi. Toplantı, hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle son buldu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu