Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
31.01.2012 10:55

MANİSA Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, vatandaşlardan dışarıdan balık getirilerek, el altından balık satıldığı yönündeki ihbarlar üzerine başlattığı operasyonda, 150 kilogram menşei belli olmayan ve veteriner raporu bulunmayan balığa el koydu. İzmir’den getirdikleri balıkları Manisa’da satmaya çalışan şahıslara da Kabahatler Kanunu kapsamında cezai işlem uygulandı.

Manisa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Veteriner İşleri Müdürlüğü, kente dışarıdan menşei ve veteriner raporu bulunmayan balık getirilerek, satıldığı yönündeki ihbarlar üzerine birlikte operasyon düzenledi. Yapılan ihbarları değerlendirmeye alan Zabıta Müdürlüğü ve Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, Şehzade Mehmet Koleji yanında sivil ekip oluşturdu. Yaklaşık 3 hafta boyunca bölgede sivil olarak gezen ekipler, kapalı bir aracın İzmir’den kente girdikten sonra, çeşme başında balık temizlediğini fark edince operasyon için düğmeye bastı. Yaklaşık 150 kilogram civarındaki balığa el koyan ekipler, şahıslara da Kabahatler Kanunu kapsamında cezai işlem uyguladı. Şahısların balıkları poşetleyerek, el altından kahvehanelerde satışa sunduğunu tespit ettiklerini belirten Manisa Belediyesi Zabıta Müdürü Aydoğan İra, “Vatandaşlarımızın poşetler içinde, sağlıksız şartlarda satılan balıklara itibar etmemelerini istiyoruz. Ayrıca bu konuda şikayetlerini bizlere bildirsinler” dedi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu