Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
01.02.2012 18:11

Toplu Ulaşımda Dönüşüm çalışması kapsamında, araç tanıtımları devam ederken, TEMSA firması ikinci araç tanıtımını yaptı. Belediye önünde gerçekleştirilen tanıtımda firma yetkililerinden bilgi alan Belediyesi Başkanı Cengiz Ergün, ulaşımda dönüşümü kentkart ile başlattıklarını hatırlatarak, araçların da değişmesiyle Manisa’nın modern ulaşıma geçeceğini söyledi.

Manisa Belediyesi önünde gerçekleştirilen araç tanıtımına Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar, Azmi Açıkdil, Nursel Ustamehmetoğlu, Funda Solak, Belediye Meclis üyeleri, Manisa Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürü Mümin Deniz, daire müdürleri, Manisa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yusuf Enli, dönüşüm kapsamında kurulan kooperatif üyeleri ile TEMSA yetkilileri katıldı. Belediye Başkanı Cengiz Ergün ilk olarak belediye önünde firma yetkililerinden aracın teknik özellikleri ile ilgili bilgi aldı. Aracın 7 metre uzunluğunda, oturan ve ayakta yolcu kapasitesiyle 45 kişilik olduğunu ifade eden firma yetkilisi, tanıtımı yapılan aracın 9 metrelik araçlara oranla, şehir içerisinde manevra özelliğinin daha iyi olduğunu vurguladı. Daha sonra Doğu Caddesi, Garaj ve Ulucami’ye uzanan güzergâh üzerinde şehir turu yapıldı. Araç içerisinde de Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yusuf Enli ve komisyonda yer alan isimlerden görüşlerini alan Başkan Ergün, toplu ulaşımda dönüşümü kentkart uygulaması ile hayata geçirdiklerini hatırlatarak, “Halkımızın rahat edeceği ve şehir içi trafiği sıkıntıya sokmayacak araçlar üzerinde duruyoruz. Ayrıca engelli vatandaşlarımızı da düşünerek hareket ediyoruz. Kentkart uygulamamız ile birlikte güzergâhlar arasındaki süreler de kısaldı. Yeni araçlarımızın da trafiğe girmesiyle birlikte hem araç sayısı azalacak, güzergâh arasındaki gidiş-geliş süreleri daha da kısalacak” dedi. Başkan Ergün, yeni araçların hizmete girmesiyle birlikte Manisa’nın toplu ulaşımda modern bir sisteme geçeceğini de sözlerine ekledi.

Halkımız Dönüşümü Benimsedi

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Toplu Ulaşımda Dönüşüm çalışmalarının halk tarafından da benimsendiğini söyledi. Özellikle kentkart uygulamasından dolayı vatandaşların olumlu tepkilerini aldıklarını ifade eden Başkan Ergün, “Şehir içi taşımacılıkta hayata geçirdiğimiz yeniliklerden halkımızın memnun olması bizleri de mutlu ediyor. Yeni ve modern araçlarımızın da trafiğe çıkmasıyla birlikte halkımızın memnuniyetinin daha da artacağına inanıyoruz” dedi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu