Yetkililer İstedi Büyükşehir Yaptı
28.01.2015 13:05

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu, Manisa T Tipi Kapalı ve Açık Ceza Evlerini ziyaret ederek cezaevi yetkililerinin Büyükşehir Belediyesi’nde talep ettiği ahşap kulübe ile bankları teslim etti. Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu ziyarette önümüzdeki asfalt sezonunda cezaevine giden yaklaşık 7 kilometrelik yolda da asfaltlama çalışması yapılacağını müjdeledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu, Manisa T Tipi Kapalı ve Açık Ceza Evleri’ni ziyaret ederek yetkililerin Büyükşehir Belediyesi ile ilgili taleplerini dinledi. Gelen talepler doğrultusunda yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler veren Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu, “Cezaevine yakınlarını ziyarete giden vatandaşlarımız yolun bozukluğu nedeniyle, bizlerden yolun bakımı ile ilgili talepte bulunmuşlardı. Başkan Danışmanımız Azmi Açıkdil ile yolda incelemelerde bulunduk. Önümüzdeki asfalt sezonunda cezaevine giden yolda Büyükşehir Belediyesi olarak asfalt ve yol bakım çalışması gerçekleştireceğiz” dedi.

Cezaevinin talebi yerine getirildi

Manisa T Tipi Kapalı ve Açık Ceza Evlerini ziyaret ederek, cezaevi yetkililerinin Büyükşehir Belediyesi’nde talep ettiği ahşap kulübe ile bankları teslim ettiklerini de belirten Gençoğlu, “Geçtiğimiz günlerde cezaevi yetkilileri Büyükşehir Belediyemizden, cezaevine yakınlarını ziyarete gelen vatandaşlarımızın oturabilmeleri için bank ile gelen ziyaretçilere ikramda bulunabilmeleri amacıyla bir kulübe talebinde bulunmuşlardı. Başkan Danışmanımız Azmi Açıkdil ile birlikte cezaevini ziyaret ederek yetkililere 20 adet oturma bankı ve bir adet ahşap kulübe teslim ettik” dedi.

Cezaevi girişine Atatürk büstü

Manisa T Tipi Kapalı ve Açık Ceza Evleri ziyaretinde, Açıkdil ve Gençoğlu cezaevi girişine Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Atatürk Büstü ve çevre düzenlemesinde de incelemelerde bulundu. Büyükşehir Belediyesi tarafından cezaevine yapılan Atatürk Büstü, çevre düzenlemesi, oturma bankları ve ahşap kulübe nedeniyle cezaevi yetkilileri Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.