Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
13.04.2012 16:11

MANİSA Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun bu yıl 5.’sini düzenlediği Liselerarası Tiyatro Festivali, çelenk sunumu ve kortej yürüyüşüyle başladı. Manisa Merkez ve ilçelerinden 10 okulun katıldığı festival, 27 Nisan Cuma günü gerçekleştirilecek ödül töreniyle son bulacak. Çelenk sunumunda bir konuşma yapan Manisa Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz, “Ödül almak amacınız olmasın” dedi.

Manisa Belediyesi 5. Liselerarası tiyatro Festivali, Şehitler İlköğretim Okulu bahçesindeki Atatürk büstüne çelenk sunulmasıyla başladı. Çelenk sunma törenine Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, Milli Eğitim Şube Müdürü Reşat Palaz, Kültür Müdürü Yonca Ekmekçi, Manisa Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz, festivale katılan okulların öğretmen ve öğrencileri ile Manisa Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları katıldı. Çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından festivalin açış konuşmasını yapan Manisa Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz, bu yılki festivale 10 okulun katıldığını belirtti. Bazı okulların maddi ve manevi yönden yaşadığı sıkıntılar nedeniyle festivale katılamadığını üzülerek öğrendiklerini ifade eden Şengöz, ödül alan ya da almayan öğrencilere yönelik, “Ödül almak amacınız olmasın” diye seslendi.

Manisalılar korteje ilgi gösterdi

Konuşmanın ardından törene katılan okulların öğretmen ve öğrencileri, Manisa Belediyesi Şehir Tiyatrosu öğrencileri ve protokol üyeleri, bando eşliğinde Hükümet önünden Manisa Belediyesi Şehir Tiyatrosu’na kadar yürüdüler. Düzenlenen korteji, Manisalı vatandaşlar da meraklı gözlerle takip etti. Şehir Tiyatrosu’ndaki programda, festivalin ilk oyununu Soma Anadolu İmam Hatip Lisesi sergiledi. Aziz Nesin’in yazdığı ‘Yalancı Aranıyor’ adlı oyunu sergileyen öğrencilerin heyecanı görülmeye değerdi. Festival bitimine kadar festivale katılan tüm okullar, oluşturulan jüri karşısında oyunlarını sergileyecekler. Festival sonunda en iyi 3 oyun ödül almaya hak kazanacak.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu