Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
10.11.2016 10:29

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 78.yıldönümü dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi Atatürk Gençlik Merkezi tarafından anma töreni düzenlendi. Merkez Sorumlusu Duygu Karataş, kendilerine yüce bir miras bırakan Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e teşekkür etti.

10 Kasım Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 78.yıldönümü dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi Atatürk Gençlik Merkezi Sorumlusu Duygu Karataş, öğretmenler, öğrenciler ve yetkililer tarafından anma töreni düzenlendi. Anma töreni kapsamında siren eşliğinde saygı duruşunda bulunuldu. Ardından hep birlikte İstiklal Marşı okundu. Merkez Sorumlusu Duygu Karataş, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Cumhuriyet sizden fikri hür, vicdanı hür nesiller ister’ sözünün önemine değindi. Karataş, “Ulu Önderimizin izinde, çalışkan ve sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek için çok çalışacağız. Vatanımıza sahip çıkacak ve bıraktığın bu mirası sonsuza dek koruyacağız. Ne Mutlu Türküm Diyene” dedi. MABEM Yunusemre Müdürü Cihan Tibukoğlu ise, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü sonsuza dek unutmayacağız. Onun izinde durmadan yılmadan çalışacağız. Vatanına milletine hayırlı evlatlar yetiştirmek için her türlü fedakarlığı yapacağız. Ne Mutlu Türküm Diyene” diye konuştu.

HABERİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ >>>

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu