18.11.2016 15:24

MANİSA Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde hayata geçirdiği, gençlerin kültürel, sosyal ve sportif anlamda vakitlerini geçirebilecekleri Gençlik Merkezi Projesi, Sarıgöl ilçesinde de hayata geçiyor. Projenin ilk kazma vurulduktan sonra yapımı tüm hızıyla devam ediyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Sarıgöllü gençler için hazırlanan Sarıgöl Gençlik Merkezi Projesinin yapımı tüm hızıyla devam ediyor. Sarıgöllü gençlerin kültürel, sosyal ve sportif anlamda vakitlerini geçirebilecekleri yeni bir alanın ilçeye kazandırılması için hızlı bir şekilde çalıştıklarını belirten Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Gençoğlu, “Sarıgöl ilçemizde gençlerimizin; kültürel, sosyal ve sportif anlamda vakit geçirebilecekleri Gençlik Merkezi projesinin yapımı hızla devam ediyor. 3 bin 569 metrekarelik inşaat alanında yer alacak olan Gençlik Merkezi’nde, 150 kişilik konferans salonu, fitness salonu, müzik stüdyosu, kütüphane, kafeterya, derslikler, el sanatları, dans atölyeleri ve sergi holü yer alacak. Sarıgöllü gençlerimize yeni bir hizmeti daha kazandırmış olacağız. Bu proje Sarıgöllü vatandaşlarımızın beklediği bir projeydi. Büyükşehir Belediyesi Sarıgöllü gençlerimize kültürel ve sosyal anlamda vakit geçirebilecekleri muazzam bir hizmet kazandırıyor” diye konuştu.

Sarıgöllü Gençlerimize Modern Bir Mekan Geliyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak çocukların ve gençlerin de içinde bulunduğu projelere büyük önem verdiklerini vurgulayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, “Geleceğimizin teminatları olan çocuklarımızın ve gençlerimizin boş zamanlarını değerlendirebilecekleri, yeni bir şeyler öğrenebilecekleri ve sosyalleşecekleri Çocuk ve Gençlik Merkezi projelerimizi tüm ilçelerimize yayıyoruz. Sarıgöllü gençlerimize sözünü verdiğim Gençlik Merkezi Projesinin yapımı hızla devam ediyor. Şimdiden Sarıgöl’ümüze ve Sarıgöllü evlatlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

HABERİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ >>>